Stap voor stap: kleding toevoegen

Verkopen van kleding begint op de volgende pagina: www.poppintags.nl/product-toevoegen Je komt op deze pagina door op de grote groene knop te klikken die je rechtsboven vindt op iedere pagina.

Schermafbeelding 2015-04-01 om 14.16.54

Kleding voeg je toe in 6 eenvoudige stappen. In de eerste stap voeg je foto’s toe. Je kan maximaal 4 foto’s toevoegen. Meer dan voldoende om je kleding goed te showen. Zorg ervoor dat de foto’s die je plaatst duidelijk en GROOT zijn. De kans op verkoop is namelijk een stuk groter. Ook een tip: plaats een ‘aan-foto’; een foto waar je het kledingstuk daadwerkelijk draagt. Het hoeft geen professionele fotoshoot te zijn, maar een mirror-selfie helpt al erg veel!

Bij de tweede stap voer je gegevens in van je product. Merk, staat, naam.. Een goede beschrijving van het product helpt bij de verkoop. Een goede naam zorgt ervoor dat kopers jouw product beter kunnen vinden. Zorg dus voor een goede titel! Alleen ‘jurkje’ is geen goede titel. Beter is: ‘Zwart Mango Jurkje’.

Schermafbeelding 2015-04-01 om 14.22.24

De categorisering van je product is erg belangrijk. Kies een hoofd- en subcategorie die het beste past bij jouw product.

Bij stap vier kies je tot maximaal twee kleuren die het beste passen bij jouw product.

Wellicht de allerbelangrijkste stap! Denk goed na over je prijs. Over het algemeen verkoopt een product met een lage prijs sneller. En laten we eerlijk zijn; je draagt de kleding die je wil verkopen niet meer. Waarom dan de hoofdprijs willen vragen? Een aanschafprijs is handig voor de koper. Die krijgt een goede indicatie van de hoeveelheid voordeel er te behalen valt!

Kies een verzendmethode in de laatste stap die het best past bij jouw product. Een paar schoenen kan niet door de brievenbus. Een shirtje zeker wel!