Kleding kopen

Heb je een product gevonden dat je wilt kopen? Dat is mooi. Maar hoe gaat het nu verder?

Een account aanmaken

Een account aanmaken is makkelijk. Het enige wat je nodig hebt is een Facebook account. Met één druk op de knop ‘Log in met Facebook’ maak je een account aan en kun je beginnen met het kopen van je eerste product.

Bestelling plaatsen

Poppintags werkt hetzelfde als de gemiddelde webshop. Het product dat je wilt kopen stop je in je winkelmand. Vervolgens vul je je adresgegevens in en kun je afrekenen. Na het afronden van de bestelling worden jouw adresgegevens en verdere instructies automatisch per e-mail verzonden naar de verkoper.

Betaling

Het betalen gaat veilig en vertrouwd met iDeal of PayPal. Als je met iDeal betaalt, word je na het plaatsen van de bestelling doorverwezen naar de iDeal betaalpagina. Daar selecteer je vervolgens jouw eigen bank.

idealpaypal

Wanneer ontvang ik mijn product?

Nadat de betaling is afgerond ontvangt de verkoper een e-mail met alle informatie. De verkoper moet het product binnen drie werkdagen opsturen. Op het moment dat de verkoper de status van de bestelling wijzigt in ‘verzonden’, ontvang jij een e-mail dat het product onderweg is.

De verkoper is verantwoordelijk voor het versturen van het product. Wij kunnen daarom geen exacte levertijd aangeven. Maar houd rekening met een levertijd van 7-10 werkdagen vanaf het moment van bestellen.

Een product afhalen

De verkoper bepaalt of het afhalen van een product tot de mogelijkheden behoort. Dit staat aangegeven bij het product.

Wanneer je een bestelling plaatst en ervoor kiest om het product af te halen, ontvang jij het e-mailadres en telefoonnummer* van de verkoper. Er zijn dan geen verzendkosten.

* mits de verkoper het telefoonnummer vrijgeeft.