Modellen-namen, spreek je ze zo uit? Nee!

Harper’s Bazaar is zo’n beetje de grootste bron als het gaat om Fashion nieuwtjes en weetjes. De meest leerzame artikelen komen van deze (online) magazine vandaan en worden gretig door andere mode-websites gekopieerd.

Niet alleen websites maar ook de lezers nemen van harte aan wat de auteurs van Harper’s Bazaar schrijven. Het is namelijk een echt betrouwbare bron. Maar zelfs betrouwbare bronnen maken wel eens foutjes…

Schermafbeelding 2015-06-26 om 12.42.10
Bron

Nederlands trots

…Zo leek het Harper’s Bazaar een leuk idee om de lezer te leren hoe ze ‘moeilijke’ namen van bekende mensen in de modewereld horen uit te spreken. Denk hierbij aan designers, fashion bloggers maar ook modellen. Zo staan er zelfs een paar namen van Nederlandse modellen in het rijtje. Dat zij op Harper’s Bazaar worden genoemd, daar kunnen we natuurlijk alleen maar trots op zijn. En dat mensen over de hele wereld Nederlandse namen moeilijk uit te spreken, is best begrijpelijk.

Schermafbeelding 2015-06-26 om 12.45.19
Bron

Te moeilijk

Maar blijkbaar was de moeilijkheidsgraad van het uitspreken van de Nederlandse namen zelfs voor Harper’s Bazaar te hoog. Het blad legde de uitspraak van beide namen namelijk helemaal verkeerd uit:

Saskia de Brauw: Sas-kia de Broar

Doutzen Kroes: Doubt-zen Crows

Hoe je de namen volgens het modeblad moet uitspreken komt niet eens in de buurt van de werkelijk juiste uitspraak, ai!

Foutje, bedankt!

Het idee van het artikel is natuurlijk heel leuk. Zo is het heel handig om te weten dat je Cara Delevingne uitspreekt als Car-a Dell-a-veen. Maar dit zijn toch wel pijnlijke foutjes. Stel je voor als mensen het nu klakkeloos overnemen en Doutzen Kroes goedbedoeld Doubt-zen Crows gaan noemen…

Outfit: Beachy Chic

Let’s go to the bea-each let’s get away! De zomer vraagt natuurlijk om bezoekjes aan het strand. Niets is fijner dan met een handdoekje in het zand te zonnen of om juist de zee in te duiken. Lekker dineren bij een strandtent, losgaan tijdens een strandfeest. Er zijn genoeg redenen om naar het strand te gaan.

0bae5612b912fa7137df5ccb728b25f1
Bron

Fashionable verantwoord

Tijdens ons bezoekje aan de strand willen wij fashionista’s er natuurlijk wel fashionable verantwoord uitzien. Bekijk onderstaande outfit om erachter te komen hoe je er Beachy Chic uit kunt zien. Een deel van de outfit is trouwens gewoon te koop op Poppintags, handig!

De outfit

collage-2015-06-26
Crop-top, Boohoo €9,-
Shorts van Jamie €12,50
Slippers van Nancy €5,-
Zonnebril, Mango €9,99
Hoed, Selected via Asos €27,40
Strandtas, Mango €17,49

Jouw favoriet

Wat is jouw lievelingsstrand? Laat het ons weten bij de comments.

Zo houd je je witte sneakers wit

Eerder las je al op Poppintags dat witte sneakers deze zomer echte musthaves zijn. Ze zijn op het moment één van de hipste schoeisel die je aan je voeten kunt hebben. Maar wit wordt wel snel vies…

…Terwijl wij onze sneakers natuurlijk het liefst gewoon wit houden. Gelukkig zijn er een aantal tips & tricks om je witte gympjes ook echt wit te houden.

3b6ff78f098681aa06417fbf9d053a50
Bron

De tips

Alcohol
Met een beetje alcohol op een watje en veeg je heel makkelijk zand-, gras- en moddervlekken van je witte beauties af.

Afwasmiddel
Durf je alcohol niet zo goed aan op je leren sneaks? Gebruik dan een spons of afwasborstel met afwasmiddel om de viezigheid voorzichtig weg te poetsen.

Kleine wasjes, grote wasjes
Doe dit met leren en suede sneakers echt niet. Maar heb je canvas varianten? Gooi die dan in de wasmachine om de vuil ervan af te laten wassen. Laat ze na de wasbeurt een dag goed drogen. Daarna kun je ze weer aantrekken en zullen ze er zo goed als nieuw uitzien.

Vuil afstotende spray
Sowieso is het een goed idee om nieuwe schoenen altijd in te spuiten met een vuil afstotende spray. Zo ook je witte sneakers. Hiermee voorkom je dat er vlekken op komen die je er vervolgens niet meer af krijgt.

Welke heb jij?

Heb jij al witte sneakers? Zo ja, welke? Laat het ons weten bij de comments.

Zo krijg je de meest fashionable items (tips & tricks)

Regelmatig lees je op Poppintags over de nieuwste trends en musthaves in Fashionland. Daarnaast komen hier ook genoeg artikelen online die je helpen bij het kiezen van een outfit. Maar het is natuurlijk veel fijner om zelf al zo goed mogelijk te weten wat hip is en wat niet.

Schermafbeelding 2015-06-25 om 11.57.24
Bron

Fashionable items= fashionable you

Je hip kleden doe je natuurlijk door de meest fashionable items aan te trekken. Poppintags is zo’n bron van inspiratie waarvan je kan leren wat dan die fashionable items zijn. Maar hoe weet ik (de schrijfster van die artikelen) dat eigenlijk allemaal? Nou, door door te hebben hoe die fashionable items ontstaan. Hoe je dat doet? Ik zal je het geheim verklappen.

Stamp de trends in je hoofd

Als je eenmaal door hebt hoe die musthaves, die je op elke fashion website tegenkomt, ontstaan is het heel makkelijk om zelf te voorspellen wat de musthaves zullen gaan zijn. De truc is om eerst de trends van het seizoen en van die erna, in je hoofd te stampen.

Elk seizoen zijn er namelijk een aantal stoffen, kleuren en patronen weer hipper dan daarvoor. Daarnaast zijn er elk seizoen ook weer een aantal items die eruit springen. Eigenlijk zijn er dus twee soorten trends. De trends van de kleuren en materialen en die van de items zelf.

Schermafbeelding 2015-06-25 om 12.00.32
Bron

Laten we voor dit seizoen eens per soort trend kijken wat hip is.

Kleuren en materialen

Bij kleuren en materialen zien we deze zomer veel: pastelkleuren, zwart, wit, tropical, polkadots, streepjes, army green en denim.

Hipste items

De items die deze zomer helemaal on trend zijn, zijn: rokken, crop-tops, co-ords, blouse jurkjes, shorts, t-shirt jurkjes , playsuits en kimono’s.

Mix en match

Ik denk dat je het onder tussen al wel voelt aankomen. Maar door deze twee soorten trends naast elkaar te leggen, kom je op de musthaves van deze zomer. Een aantal musthaves van deze zomer zijn namelijk:  shorts met print, denim skirt, denim dress, gestreepte crop-top en een goede zwarte rok.

En dit is dan ook het geheime middeltje om erachter te komen wat de meest fashionable items zijn en gaan zijn. Nu kun is het dus makkelijker voor je geworden om bovenop de trends te zitten.

Handig, niet waar?

Vond je dit artikel leerzaam? Laat het ons weten bij de comments.

Outfit: Sunny Sunday

Het is zondag, de laatste dag van het weekend. Laten we nog even genieten van het feit dat we nog lekker een dagje vrij zijn. De zon schijnt, de lucht is blauw. Het is een sunny sunday!

68edd1d1c8b4307327843367384717b3
Bron

Weet je niet zo goed wat je op deze heerlijke dag aan moet trekken? Laat je dan inspireren door onderstaande outfit. Deze outfit is perfect voor zo’n zonnige zondag als vandaag. En een deel ervan is trouwens gewoon te koop op Poppintags, handig!

De outfit

collage-2015-06-25 (1)
Jurkje, Forever21€22,-
Pumps van Chaima €5,-
Hoed, Oasis via Asos €20,55
Clutch van Julia €10,-

Jouw planning

Wat staat er vandaag voor jou op de planning? Laat het ons weten bij de comments.

Tips & Tricks voor langere benen

Lange benen; wie wil dit nou niet? Met lange benen trek je de aandacht zeker naar je toe en sommige kleding staat meiden met lange benen nou eenmaal wat mooier. Zoals een maxi dress/skirt en de culotte. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een paar stelten.

Een paar tips om je benen optisch langer te laten lijken zijn dan ook meer dan welkom. Hieronder staan er een paar hele handige.

39ba9ac3e14e2976a420388a3fae1c0a
Bron

De tips

Outfit in 1 kleur
All black, all white; het is niet alleen hip maar door één kleur in je outfit te gebruiken lijk je ook nog eens optisch langer. Ga voor items met verschillende materialen en texturen zodat het geheel niet saai wordt. In plaats van zwart of wit kun je natuurlijk ook ervoor kiezen om je geheel in andere kleuren te hullen. Wat dacht je van rood of bruin? Let wel op: Hoe donkerder de kleur, hoe langer je lijkt.

Show off
Laat die benen zien! Hoe meer blote benen je laat zien, hoe langer ze lijken. Wees dus niet bang om je benen te showen in een hippe shorts of rokje.

Nude high heels
Hoge hakken laten je sowieso al langer lijken, maar nude-kleurige high heels des te meer. Ik heb het al eens eerder verteld, maar herinner je er graag weer aan. Door de nude-kleur van de schoenen lijkt het als het ware alsof je benen doorlopen, omdat de grens tussen de benen en voeten door de nudekleur vervaagt. En laat nude-kleurige pumps nou net heel fashionable zijn.

beach_fashion
Bron

No go: Felgekleurde pumps
Deze tip sluit aan bij de vorige. Nude high heels laten je benen dus optisch doorgaan. Een felgekleurde pump doet het tegenovergestelde, die laat namelijk duidelijk zien waar je benen ophouden en waar je voeten beginnen. Als je je benen optisch langer wilt laten kijken, moet je dit dus vermijden.

Gebruind huid
Een tintje op je benen laat ze niet alleen langer maar ook slanker lijken. Dit kun je natuurlijk niet alleen bereiken door uren in de zon te bakken (ongezond!). Ook met wat zelfbruiner of spray-tan kun je aan dat mooie tintje komen. En door een subtiel glansje over je benen aan te brengen (met bijvoorbeeld een lotion met shimmers, een highlighter of olie) zien je benen er al helemaal langer uit.

High-waist
Door broeken en rokken met een high-waist te dragen lijkt het alsof je benen eerder beginnen. Hierdoor lijken ze dus optisch langer. Doordat high-waisted items dit voorjaar overal in de winkels zijn te scoren, is er voor ieder wel wat wils. Een classy kokerrok of een casual jeans; alles kan.

Niet zo lastig

Zoals je ziet is het niet lastig om optisch langere benen te krijgen. Als jij nog tips voor ons hebt, laat ze dan achter bij de comments. Misschien worden ze dan in een volgend blogpost gebruikt.

Maak je eigen bucket bag! (DIY)

Eerder vertelde ik al dat de bucket bag it-bag is van dit voorjaar. We zien hem in het groot en klein en in allerlei materialen en stofjes. Een bucket bag is heel handig, want door de vorm kun je er veel in kwijt.

mansur-gavriel-bucket-bag-model-main
Bron

In de winkels zijn natuurlijk genoeg bucket bags te vinden. Maar als je jouw favoriet nog niet hebt gevonden, waarom maak je hem dan niet zelf? Als je hem zelf maakt weet je ook zeker dat er niemand met hetzelfde exemplaar rondloopt.

De DIY

Q2Chan laat je heel goed zien hoe je dat doet (spoel de video wel even 1,5 minuut vooruit want dan pas begint ze met de DIY).

Jouw unieke exemplaar

Hoe gaat jouw bucket bag eruit zien? Laat het ons weten bij de comments.

Trend: Baseball caps

De baseball cap is weer helemaal on trend. Celebs gebruiken de pet als een hip accessoire voor op het strand of voor gewoon een lekker casual look. De baseball cap hoort natuurlijk bij de sporty trend die we deze zomer veel zien.

Schermafbeelding 2015-06-24 om 12.17.24
Bron

Multiple options

Om je sporty outfit een finishing touch te geven, kun je dus prima een baseball cap dragen. Maar een ander hippe outfit kun je juist ook een sporty feeling geven door daarbij zo’n cap te dragen. Het is maar net wat je wil.

Maar niet alleen om deze redenen mogen we blij zijn met de trend. Bij heel zonnig weer kun je het beste een petje dragen, om te voorkomen dat je een zonnesteek oploopt. Met een baseballcap op je koppie ben je dus niet alleen heel fashion, maar ook nog eens goed voor jezelf aan het zorgen. Win-win.

Cap jij hem al?

Heb jij nog geen baseball cap in je collectie? Bekijk deze leuke exemplaren dan eens:
collage-2015-06-24 (2)
1. Nike via Asos €20,55
2. Forever21 €7,99
3. Boohoo €12,-
4. Mango €12,99
5. New Era via Asos €16,44
6. Forever21, €6,99

Yay or nay?

Kunnen we jou deze zomer spotten met een baseball cap op je hoofd? Of laat je hem liever links liggen? Laat het ons weten bij de comments.

Outfit: Budget Chic

We zijn gek op fashion en kopen dan ook het liefst alle kledingwinkels leeg. Er zijn momenteel ook zoveel musthaves die in onze kast moeten hangen, waardoor aan onze shoppinglist ook nooit een eind lijkt te komen.

Schermafbeelding 2015-06-23 om 11.44.37
Bron

Maar niet iedereen kan zich permitteren om veel euro’s over de balk te smijten. Daarom staat er vandaag een budgetproof outfit online op Poppintags. De totale outfit kost niet veel meer dan 50 euro, maar dat is er niet vanaf te zien.

Budget pareltjes

Een deel van de outfit is trouwens gewoon te koop op Poppintags. Als je op je budget moet letten is het sowieso een aanrader om eens tussen de advertenties op Poppintags te kijken. Andere fashionista’s bieden op de website mooie items aan die zij zelf niet meer willen hebben, maar waarvan het zonde is om ze weg te gooien. Voor goedkope pareltjes moet je dus op Poppintags zijn.

De outfit

collage-2015-06-23 (2)
T-Shirt, Forever21 €5,-
Shorts van Nadine €15,-
Loafers van Jessica €15,-
Schoudertas, Mango €14,99
Hoed, Forever21 €12,50

Wat doe jij?

Spendeer jij (te) veel geld aan kleding? En wil je ook budget outfits bij elkaar stellen? Laat het ons weten bij de comments.

Zomermusthave: Striped Shirts

Deze zomer zien we streepjes weer volop in het modebeeld. Zowel de classy Bretonse streepjes als de verticale variant mogen weer. Deze trend is erg fijn voor de kleinere dames onder ons, want door het dragen van horizontale streepjes lijken we optisch langer.

Le-Fashion-Blog-Two-Ways-Miranda-Kerr-Stripes-Leather-NYC-Fringe-Jacket-2014-1
Bron

Dé gestreepte musthave

Toch is er deze zomer één item die je gestreept in je kast moet hebben hangen: het T-shirt! Menig fashion blogger en celeb is er al in gespot. Het item is onmisbaar, want je kunt het op allerlei manieren combineren. Om on trend te zijn draag je je striped shirt op een denim-skirt, onder een dungaree, op een zwarte culotte, op een pastelkleurige kokerrok enzovoort, enzovoort. Een waar musthave dus.

Jouw exemplaar

Heb jij nog geen gestreept shirt? Kies jouwe dan hieronder uit:

collage-2015-06-24 (4)
1. Asos €16,44
2. Forever21 €12,-
3. Mango €34,99
4. Boohoo €15,-
5. Boohoo €9,-
6. Asos €30,14

Hoe draag jij ‘m

Waar ga jij je striped shirt mee combineren? Laat het ons weten bij de comments.

Trend: De Gingham-print

Deze zomer is de zomer van de printjes. Streepjes, tropical, floral, polkadots; noem het maar op of het is deze zomer helemaal hip. Vooral grafische printen doen het deze zomer goed.

14b99be66b7d6406b86f41fe12e660e4
Bron

De Gingham

Zo ook de Gingham-print, die weer terug is van lang weggeweest. De checked ruitjes doen ons vooral denken aan een picknick kleed, maar zien we deze zomer ook op veel andere items. Gingham was veel te zien op de catwalks en ook bloggers worden tegenwoordig in deze print vaak gespot. We zien de ritjes veel in het zwart-wit, maar daarnaast ook in lieve pastelkleurtjes.

Zo draag je hem

Knoop een babyblauwe Gingham blouse boven een witte broek en draag er een stel hoge hakken onder. Of draag juist een Gingham-print t-shirt onder een jeans tuinbroek met comfy sneakers voor een meer casual look. Alles kan met de Gingham print. Maar een ding is zeker, de print vrolijkt elke outfit op.

Heb jij hem al?

Heb jij nog geen items met een Gingham-print in je kast hangen? Bekijk deze beauties dan eens:
collage-2015-06-24 (1)
1. Asos €24,66
2. Forever21 €16,50
3. Boohoo €8,-
4. Mango €11,99
5. Boohoo €23,-
6. True Violet via Asos €67,12

Wat vind jij?

Wat vind jij van de Gingham? Laat het ons weten bij de comments.

Leuk deze zomer: Jurkjes!

Het is zomer! Eindelijk! Het seizoen van all het fun that happens tijdens zonnige dagen op leuke plekken zoals het strand. De zomer kunnen we natuurlijk niet trotseren zonder een mooi zomerjurkje.

tumblr_n3lvjmsJzJ1shrxuco1_500
Bron

Van alles wat

Laat die zongebruinde benen maar zien! Het is deze zomer erg leuk om jurkjes van kant of denim te dragen. Een blousejurk of shirtjurk zijn helemaal hip als pasvorm. Pastelkleurtjes maar ook zwart en wit zijn dé kleuren om zomerjurkjes in te hebben. De prints floral, tropical, polkadots en streepjes mogen ook op onze jurkjes gezien worden. Kortom: anno 2015 is er lekker veel keus, dus voor iedereen is er wel een leuk jurkje te vinden.

Toe aan nieuwe jurkjes

Ben jij toe aan een nieuw zomerjurkje? Bekijk deze dan eens:
collage-2015-05-28 (3)
1. Boohoo €30,-
2. Forever21 €24,-
3. New Look via Asos €17,79
4. WEFashion €39,99
5. Mango €89,99
6. Warehouse via Asos €57,53

Jouw favoriet

Welk exemplaar ontvang jij met open armen? En welke juist niet? Laat het ons weten bij de comments.

Trend: Metallic shoes

Er is weer een nieuwe trend gespot in de Fashionland, metallic shoes! Jup, de trend kennen we nog van 10 jaar geleden, maar maakt deze zomer dus een comeback.

giuseppe_zanotti_pumps_metallic_vivaluxury_blog-2
Bron

Zo draag je ze

Flatjes, sandalen en hoge hakken zullen we allemaal in metallic zien. Dit is een van de makkelijkere trends want metallic shoes zijn heel makkelijk te combineren. Ze kunnen onder een witte broek, zwarte broek of juist een jeans. Maar ook onder een zomerjurkje of rokje staan de schoenen erg leuk.

Houd de rest van je outfit wel rustig om er niet ordinair uit te zien.

Shoes for you

Heb jij nog geen metallic shoes? Bekijk deze dan eens:
collage-2015-06-23 (1)
1. Forever21 €9,99
2. Mango €17,49
3. Boohoo €38,-
4. Asos €43,83
5. Karen Millen via Asos €212,32
6. Mango €19,99

Wat vind jij?

Wat vind jij van deze trend? Laat het ons weten bij de comments.

Outfit: Summerproof

We genieten van de zomer en zijn druk bezig om zo bruin mogelijk te worden. En we letten nu beter op onze voeding omdat we er in onze bikini natuurlijk zo goed mogelijk uit willen zien. Kortom, wij zijn summerproof nu alleen onze outfit nog.
Schermafbeelding 2015-06-23 om 12.03.57
Bron

Hieronder staat een outfit wat perfect bij de zomer van 2015 past. Een deel ervan is trouwens gewoon te koop op Poppintags, handig!

De outfit

collage-2015-06-23 (3)
Denim is hot dus met een denimjurkje ben je niet alleen summerproof maar ook on trend. Sandalen mogen deze zomer niet aan je voeten ontbreken, evenals een fringed tas aan je schouder en opvallende sunnies op je hoofd.
Jurkje, Forever21 €25,-
Sandalen van Valerie €7,50
Schoudertas van Sarah €7,-
Zonnebril, Mango €9,99

Wat staat er op jouw planning?

Wat ga jij vandaag doen met dit mooie weer? Laat het ons weten bij de comments.

Maak je eigen kimono! (DIY)

Eerder kon je al op Poppintags lezen dat de kimono dit voorjaar een ware musthave is. Ze zitten lekker luchtig, hebben vaak vrolijke kleuren en/of prints, waardoor ze perfect bij de zomer passen.

Schermafbeelding 2015-06-09 om 10.54.29
Een kimono is natuurlijk een erg leuk item om te shoppen, de winkels hangen er momenteel ook vol mee. Maar wat als het maar niet lukt om de juiste exemplaar te vinden? Nou, dan maak je hem gewoon zelf. Zo weet je ook zeker dat niemand anders in dezelfde versie rondloopt. Geen awkward momenten dus waarbij je een fashion twin tegenkomt, wel zo fijn!

DIY

In dit filmpje legt mightymannie echt heel duidelijk uit hoe je zelf een kimono kunt maken. Dus pak je favoriete (dunne) stof erbij en ga aan de slag.

Jouw kimono

Met welk stofje ga jij je kimono maken? Laat het ons weten bij de comments.

Outfit: Een en al denim

White denim, denim chique, ripped jeans, flared jeans, denim jurkjes en bloesjes: je kunt het je zo gek niet bedenken of het is er in denim. Niet zo gek, want denim is dit voorjaar helemaal in.

polka-dots-denim-shirt-fashion-style-summer-Favim.com-664614
Bron

Lekker comfy

De comfy stof is niet meer saai en casual, als je denim draagt ben je juist heel erg fashionable bezig. Je doet natuurlijk het beste mee aan deze trend, als je een outfit aantrekt dat volledig uit denim items bestaat.

Hoe je dat doet? Bekijk onderstaande outfit ter inspiratie. Een deel ervan is trouwens gewoon te koop op Poppintags, handig!

De outfit

collage-2015-06-09
Stroop de mouwen van de blouse op en stop de blouse daarna nonchalant bij de rok in. Het hoedje geeft de outfit een speelse twist en de hoge sandaal-hakken passen perfect onder de denimskirt. Het schoudertasje maakt de outfit helemaal af.
Levi’s via Asos €95,89
Rok van Veerle €3,-
Schoenen van Inge €14,99
Hoed, Forever21 €13,-
Schoudertasje, Mango €22,99

Wat vind jij?

Wat vind jij van de denim-trend? Laat het ons weten bij de comments.

Festival Essentials van deze zomer

De festivals zijn weer in volle gang en wij maken daar dankbaar gebruik van. Lekker dansen op goede muziek met vrienden in de zon, daar vermaken wij ons wel mee.

385374-coachella-le-11-avril-2015-diapo-1
Bron
Deze zomer zien we de bohemian look weer op het festival terug. Grote ketting, dromerige rokjes en jurkjes. Of houd je outfit juist lekker stoer met een paar goede shorts en een stel boots eronder.

Wat je stijl ook is, met deze festival essentials zit je zeker gebakken:
collage-2015-05-28 (5)
1. Asos €16,44
2. Forever21 €14,-
3. Boohoo €6,-
4. Mango €19,99
5. Minnetonka via Asos €120,54
6. Mango €19,99
7. Forever21 €16,50

Jouw favoriet

Naar welke essentials gaat jouw voorkeur? Laat het ons weten bij de comments.

Outfit: Zomers all black

Toen het nog winter was vertelde ik al dat all black helemaal in is. Door verschillende materialen en texturen te gebruiken voorkom je dat een outfit in zwart saai wordt. Maar een all black outfit kan ook prima in de zomer!
Schermafbeelding 2015-06-18 om 13.13.24
Bron

Kan het écht wel?

De zomertrends bestaan veelal uit vrolijke en pastelkleurtjes. Daar past zwart misschien niet zo goed tussen zou je denken. Nou, deze zomer dus wel! Een zwart zomerjurkje, playsuit of shorts met top kan echt prima. Maar ook hier geldt: gebruik verschillende materialen en texturen om de outfit leuk te houden.

Proof it

Ben jij van het ‘eerst zien, dan geloven’? Bekijk onderstaande outfit dan eens. Een deel ervan is trouwens gewoon te koop op Poppintags, handig! Vind je het geheel toch wat te zwart? Draag dan een item in bijvoorbeeld een vrolijke print of kleur als eye-catcher. Denk hierbij aan een kimono, cardigan en accessoires.

De outfit

collage-2015-06-18 (4)
Top, Boohoo €11,-
Shorts van Dominique €5,-
Sandaal-hakken van Gizem €12,-
Schoudertas, Mango €14,99
Asos €16,44

Wat ga jij doen?

Ga jij deze zomer ook een keer voor een zomerse all black outfit? Laat het ons weten bij de comments.

Yay or nay: Architectural oorbellen

Oorbellen zijn nooit echt weg uit het modebeeld, maar soms zien we ze wel meer dan anders. Deze zomer pakken modehuizen zoals Louis Vuitton, Dior en Givenchy weer groots uit met dit sieraad. En ze vallen erg op…

louis-vuitton-spring-summer-2015-pfw20
Bron

…De trend van de oorbel anno 2015 is dat ‘ie erg groot mag zijn. Daarbij is de gouden regel dat de oorbel asymmetrisch is. Dus de gekste vormen komen we tegen, wat is afgekeken van de architectuur. De architectural oorbellen zijn geboren!

We zien dit soort hangers voor nu nog vooral veel op de catwalk. Doutzen Kroes is trouwens al wel ‘in het wild’ met dit soort hangers gespot:

Schermafbeelding 2015-06-19 om 12.21.47
Bron

Echte eye-catchers

De hangers zijn echte eye-catchers. Ze zijn dus perfect om mee op te vallen op bijvoorbeeld een feestje of festival. Wil je zelf ook graag zulke oorbellen hebben? Bekijk deze exemplaren dan eens:
collage-2015-06-19 (2)
1. Asos €10,96
2. Forever21 €4,-
3. Mango €4,99
4. Asos €8,22

Wat vind jij?

Wat vind jij van deze grote versiersels? Vind je het een gaaf idee en ga je ze zelf ook dragen? Of geef je de trend een nay en sla je hem over? Laat het ons weten bij de comments.

Zomermusthave: Waterfall coats

Er zijn veel soorten jasjes die we dit voorjaar zien. Heel fijn, want zo hebben wij keus genoeg! Een jasje dat we deze zomer ook veel voorbij zien komen is de waterfall coat.
Schermafbeelding 2015-06-19 om 10.41.25
Bron

De waterfall coat

De mooie, los vallende kraag geeft een jas wat class maar niet teveel, waardoor je hem ook prima casual kunt dragen. Daarnaast is de jas in allerlei modellen te vinden. Je hebt lange jassen, korte jassen en ook die er tussen in zitten. Een waterfall coat is deze zomer vooral erg fashionable in pastelkleuren. Denk hierbij vooral aan camel, lavendel, poederroze en cream.

Verschillende exemplaren

collage-2015-06-19 (1)
Heb jij nog geen waterfall coat aan je kapstok hangen? Kies jouw favoriet dan hieronder uit:
1. Asos €89,04
2. Forever31 €27,45
3. Boohoo, €30,-
4. Mango €49,99

Wat vind jij?

Wat vind jij van de waterfall coat? Laat het ons weten bij de comments.